Novo
Loading...

TRAGEDIJA – Pao helikopter, stradala beba i lekari iz Novog Pazara!



U helikopteru koji se sinoć srušio kod Surčina nalazili su se lekar, tehničar i beba koji su hitno prevoženi u Beograd, rečeno je danas Sto plus radiju u novopazarskoj bolnici.
Prema nezvaničnim izvorima u bolnici, beba je juče oko 16 časova hitno upućena u Klinički centar Kragujevac, ali je sanitetsko vozilo naišlo na odron i par sati čekalo na putu.
Zbog hitnosti situacije angažovan je helikopter Vojske Srbije, koji se kasno sinoć zbog nevremana srušio u reonu Surčina.
Helikopter Vojske Srbije koji je prevozio bebu iz Novog Pazara srušio se u širem reonu aerodroma u Surčinu, saopštilo je Ministarstvo odbrane. U helikopteru je bilo sedam osoba, od kojih, najverovatnije, četiri člana posade i dva zdravstvena radnika, nezvanično saznaje reporter RTS-a. Za sada nema podataka o prežvelima, veruje se da su svi koji su bili u helikopteru stradali.
Kako Sandzak Online saznaje stradali su dr Ljaić Dževad i tehničar Miroslav Veselinović.
Share on Google Plus

About Unknown

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment