Novo
Loading...

NOVAK DJOKOVIĆ DONIRAO 200.000 EURA DECI SIRIJE I PALESTINE!!!


RESPEKT NOLEEE!!!

NOVAK DJOKOVIĆ DONIRAO 200.000 EURA DECI SIRIJE I PALESTINE!!!

Jedan od najboljih svjetskih tenisera svih vremena Novak Đoković NOLE često postidi sportski, svjetski krem svojim izjavama i Pa postupcima koji i priliče jednom od najboljih tenisera svijeta…

Ponos cijelog balkana, Nole u srcu svih nas!

Kako prenosi portal “Balkan vijesti“, ovog je puta Nole želio skrenuti pažnju sa svog imena, karijere i zasluga u cijelom svijetu na ono što se dešava u Siriji i Palestini, šireći poruku mira i nade da će nekad stati njihova patnja… Siguran je, prenose mediji, da oni koji mogu i imaju medijski prostor, ovakve teme imaju obavezu forsirati, inače će, kao i uvijek, ostati u sjeni i nedorečene, a krv će nastaviti da lije. Kako se saznaje, neskromnih 200.000 eura uplaćeno je na njihov račun! On nije samo srbijanski miljenik, odavno je zaslužio titulu prije svega dobrog čovjeka, a onda tenisera. Kapa dolje, ljudino!

PODIJELITE SA PRIJATELJIMA ako imate ljudskosti…a ko ne bi???

Društvene mreže i internet kolaju informacijama i linkovima, te i fotografijama srbijanskog tenisera kako u naručju drži palestinsku i sirijsku izmučenu djecu, te šalje poruku mira cijelom svijetu. Podsjetimo, nedavno je javno osudio nimalo sportski, a ni ljudski čin izlaganja transparenta “Nož, žica, Srebrenica” u Grčkoj, te nekoliko puta potvrdio da se stidi srpskog naroda koji propagira mržnju na osnovu žrtava genocida. Đoković posjetio izmučenu djecu Sirije i Palestine, te donirao 200.000 eura!
Share on Google Plus

About Admin M

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.
    Blogger Comment
    Facebook Comment

2 коментара :

  1. nije istina, odakle je ovo? ako moze neko da mi posali link od druga web stranica, to bi bilo super

    OdgovoriIzbriši